Vi är Berkley Nordic.

Våra medarbetare i Stockholm och Oslo är experter på att minimera risker för företag. Allt annat har vi valt bort. Därför har vi ingen egen säljkår. Istället säljs våra försäkringar bara av oberoende försäkringsförmedlare.


Närmare Säffle än
San Francisco.

Vi är ett lokalt försäkringsbolag. Trots att vi har ett amerikanskt namn och finns över hela världen. På Berkley Nordic förstår vi verkligheten som företag i vår del av världen befinner sig i, och bestämmer själva hur vi bäst gör vår lokala marknad tryggare.


En nykomling med 159 års erfarenhet.

Vi handplockar bara erfarna underwriters och skadeexperter, som vet hur man bäst skyddar uppdragsgivarens balansräkning. Med vår filosofi kommer vi aldrig att bli störst. Men det gör inte så mycket. Ambitionen är ju att vara bäst.


Vi gör det mesta av vårt
tänkande med hjärtat.

För oss är en kund mer än ett organisationsnummer. Vi drivs av passionen för hantverket, och ambitionen att göra verklig skillnad för de företag som ger oss sitt förtroende. Därför väljer vi bort lika ofta som vi tackar ja. Men uppskattar alltid att få frågan.


I en värld av nollor är vårt
mål att vara etta.

Vi älskar digitalisering om den leder till mindre administration. Men inte istället för personliga relationer. På Berkley Nordic kommer vi aldrig att bygga digitala barriärer eller låta en anonym helpdesk ta hand om ditt samtal. Lyft luren, så svarar din dedikerade kontaktperson varje gång.


Välkommen till försäkringsbolaget som går att prata med.

I vår värld är ödmjukhet viktigare än kunskap. För vi vet att det bara är genom samarbete vi kan skapa något som står ut från standardprodukter och lagom filosofi. Hör av dig, så pratar vi om hur vi kan hitta den bästa försäkringslösningen för din kund tillsammans.